IDS csatlakozó fejes vezetőképesség-mérő cella

IDS vezetőképesség-mérő cellák – mérések a tiszta víztől egészen a koncentrált megoldásokig, bizonyított kettő és négy elektróda technológiával – most vezeték nélkül is

  • bizonyított 2 és 4 elektróda technológia
  • egyszerűbb kezelés, robusztus kialakítás
  • nincsenek kábelek
Kategóriák: , Címke:

Leírás

A WTW évtizedek óta gyárt kiváló minőségű vezetőképesség-mérő cellákat. Az IDS technológia előnyei magukban foglalják a stabil cellaállandó érték biztosítását, köszönthetően a grafit és platina elektródáknak.

Kétféle modell áll rendelkezésre a teljes vezetőképességi tartomány lefedésére: A TetraCon® 925 négy elektróda mérőcellája közepes és nagy vezetőképességű, tiszta víz és alacsony vezetőképesség érdekében, valamint a két elektródás LR 925/01 mérő cella, mely magábafoglalja az áramlási tartályt is.

A WTW bizonyított vezetőképesség-mérő cellái elérhetők csatlakozó fejes változatban. Az univerzális csatlakozófej a vezeték nélküli szenzorokhoz illeszthető - nincs szükség zavaró kábelekre.

Továbbá csatlakoztatható akár 100 m hosszúságú AS/IDS-x kábelhez. Ezzel az új technológiával a WTW jelentősen bővíti alkalmazási területét.

TípusKat. szám
TetraCon® 925-P4-elektródás grafit mérőcella, csatlakozófejjel, MPP IDS területre, kábekkel vagy wireless módban301716
TetraCon® 925/LV-P4-elektródás grafit mérőcella kis térfogatú mintákhoz, csatlakozófejjel301719
LR 925/01-P2-elektródás nemesacél mérőcella, csatlakozófejjel301722

További információk

Mért paraméterek

,