Szolgáltatásaink

Szolgáltatásaink

Szolgáltatásainak köre szorosan illeszkedik az általunk forgalmazott mérőeszközök, mérőműszerek, analizátorok és különféle berendezések optimális alkalmazásának elősegítéséhez.

 

Egyedi igény és szükségesség esetén, amennyiben összetett illetve speciális alkalmazásról van szó, az egyes gyártóktól applikációs javaslatot kérünk be és vállaljuk az ahhoz szükséges speciális beállításokat vagy az esetleges átalakítás elvégzését. Igény esetén komplett mérőrendszerek illetve laboratóriumi berendezések kivitelezését is vállaljuk.

Az általunk forgalmazott termékekre sok esetben 2-3 év jótállást nyújtunk, és egyes egységekre 10 év (!) jótállást biztosítunk.

 

Elvégezzük az általunk forgalmazott termékek üzembe helyezését, próbaüzemét, a kezelőszemélyzet betanítását az egész ország területén. Átalakulás, címváltozás esetén az egyes berendezések szakszerű költöztetését és újbóli üzembe helyezését lebonyolítjuk, előre egyeztetett formában.

 

Vállaljuk az általunk forgalmazott műszerek, analizátorok és eszközök rendszeres és időszakonkénti karbantartását, ellenőrzését, kalibrálását, a gyártói előírások betartásával.

 

Az esetleges meghibásodás esetén - legyen az garancia időn belüli, vagy azon túli - mindennemű javítást elvégzünk termékeinkre megbízás alapján. A gyors szerviz tevékenység érdekében budapesti raktárunkban több száz kopó-, fogyó- és csere-alkatrészt raktározunk, így az ütemezett karbantartások és a tipikus meghibásodások esetén döntően raktáron lévő alkatrészek támogatják munkatársaink ez irányú tevékenységét.

 

Esetenként 10-15-20 éve gyártott berendezéseket is javítunk, amennyiben általunk forgalmazott gyártó termékéről van szó. A gyártó partnereink többségével több, mint 20 éves kapcsolatban vagyunk, így az egyes szakterületek specialistáival kialakult személyes kapcsolatok nagymértékben segítik munkánkat.

 

A megrendelt berendezésekhez kapcsolódó szoftverek, operációs rendszerek és hardver egységek szállításáról, beüzemeléséről is készséggel gondoskodunk.

Számos analizátor típus a standard vezérlő-adatkiértékelő szoftver mellett a szigorú amerikai 21 CFR part 11 előírásoknak is megfelelő szoftveres támogatással is rendelhető, igény esetén IQ, OQ és PV dokumentációval, illetve procedúrával.

 

Minden forgalmazott elektromos berendezésünk rendelkezik az uniós elvárásoknak megfelelő „CE” tanúsítvánnyal, amit készséggel rendelkezésre bocsátunk.