A PRONOVA GmbH. 1998-ban alapított cég, amely az AEG gázelemzés területen végzett tevékenységén és technikai tudásán alapul, amelyeket PRONOVA kizárólagos joggal átvett. A PRONOVA DIN/ISO 9001 minőségi tanúsítvánnyal rendelkezik. 

 

A PRONOVA alapvető célja, hogy professzionális, alkalmazás-specifikus megoldásokat kínáljon a folyamat-ellenőrzés területének olyan gáz- és folyadék-analízis feladataira, melyekre a „nagy” gyártók a számukra túl kis darabszám miatt nem  fejlesztenek speciális, költséghatékony megoldásokat, másrészről a mérési feladat követelményeinek való megfelelés a standard termékeikkel túl drága.

BIOGÁZ ANALÍZIS TECHNIKA: Döntő fontosságú termékek szállítása a biogáz-üzemek vezérléséhez és optimalizálásához. Az elsőként, speciálisan
a biogáz üzemek számára kifejlesztett gáz analizátor gyártása. Vezető helyen a biogáz analizátorok terén, az SSM család világszerte sok tízezer példányban
telepített rendszereivel. Megoldások szállítása speciális és új alkalmazásokhoz, pl. ferment analízishez vagy a biogáz előkészítéséhez a földgázhálózatba tápláláshoz.