A biogáz analízis terén megoldásokat kínálunk biogáz üzemeknek, szennyvíztisztítóknak és lerakóknak, valamint laboratóriumi és speciális felhasználású területeknek.

 

 

 

A PRONOVA biogáz-üzemek számára az SSM 6000 termékcsaláddal 1998 óta az első, speciálisan ehhez a piaci szegmenshez kifejlesztett gáz analizátort kínálja. A biogázüzemekben a gáz analízis terén a PRONOVA ezzel a termékével piacvezető Németországban. Világszerte pedig jóval több, mint 2000 ilyen rendszer üzemel. A gáz közüzemi hálózatba táplálásának területén a PRONOVA évek óta szállít magas pontossági és rendelkezésre állási követelményeknek megfelelő, vevő-specifikus analizátor-rendszereket, a biogáz-előkészítő berendezések több neves gyártója számára. A PRONOVA a FOS/TAC 2000, FOS/TAC tartalom mérő mellett egyéb termékeket is kínál a biogáz-üzemekben végzett analizáláshoz.

 

  • BIOGÁZ ANALIZÁTOROK: A PRONOVA által kifejlesztett proCAL módszer a metán mérés még nagyobb időbeli stabilitását biztosítja, az újrakalibrálások közötti időközök pedig jóval nagyobbak lehetnek. Az SSM 6000 többcsatornás mérőkészülék, integrált gázelőkészítéssel a metán, oxigén, széndioxid és hidrogén, valamint a magas koncentrációjú kénhidrogén méréséhez. A készülék alkalmas a szakaszos és a folyamatos üzemelésre is, akár négy mérőhellyel készülékenként.
  • FERMENT ANALÍZIS: A FOS/TAC 2000 A biogáz-üzemekben a FOS/TAC tartalom automatikus mérésére szolgáló készülék. Az automata titráló lehetővé teszi az üzemeltető számára a FOS/TAC tartalom egyszerű és reprodukálhatóan pontos mérését.