Refraktométerek

típusskálamérési tartománypontosság
45-02Cukor% (Brix)0-300.2
45-07Cukor% (Brix)0-320.2
45-03Cukor% (Brix)0-500.5
45-08Cukor% (Brix)28-650.2
45-05Cukor% (Brix)45-800.2
45-06Cukor% (Brix)72-950.2
45-27Víz a mézben (%)10-300.2
45-22Bor - ° Zeiss (ABV) 10-1351
45-26Keményítő (%)0-300.2
45-41Refraktív index1,330-1,4200.001
45-44Fagyálló ° C védelem / SG sav0 és -40 / 1,1-1,35 5 / 0,05
45-45Fagyálló - ° F védelem / SG sav30 - -40 / 1,1-1,3510 / 0,05
45-46Fagyálló - etilén / glikol -% propilén - glikol0-60 / 0-602.5 / 2.5
45-65Sótartalom (% NaCl)0-280.2
45-81Alacsony térfogat (nektár <1 mikro-liter)0-50 Brix0.5
45-82Alacsony térfogat (nektár <1 mikro-liter)45-80 Brix0.2
Paraméterek:
Automatikus hőmérséklet-kompenzáció (ATC)ICUMSA, Nincs vagy modellfüggő
Üzemi hőmérséklet tartomány5-40 ° C-on
Minta hőmérsékleti tartománya5-90 ° C-on
Hőmérséklet-érzékelő pontossága± 1 ° C (5–40 ° C)
Mérési idő2 másodperc
Relatív páratartalom95% relatív páratartalom (nem kondenzáló)
Az akkumulátor töltöttségi szintjeIgen
MintajelzőMagas, alacsony vagy nincs minta
IP besorolásIP65 vízálló
Elemtípus3V 2 x AAA (LR03)
Az akkumulátor élettartama várható10000 mérés (minimum)
Prizma anyagaOptikai üveg
Prizma tömítésSzilíciumgumi és Viton
Minta tányér316 rozsdamentes acél
Minta felületi átmérője8mm
Minta térfogata0,3
Ház anyagaAkrilnitril-butadién-sztirol (ABS)

1 skálás típusok:

kód:típus:skála:tartomány:érzékenység:pontosság:hőm.komp.
38-02Brix 54Sugar % (°Brix)0-540.1±0.2Bx
38-19Brix 54 NTCSugar % (°Brix)0-540.1±0.2NONE
38-04Jam 75Sugar % (°Brix)20-750.1±0.2Bx
38-33Hi Brix 40-95Sugar % (°Brix)40-950.1±0.2Bx
38-34Hi Brix 85Sugar % (°Brix)0-850.1±0.2Bx
38-05Hi Brix 95 Sugar % (°Brix)40-950.1±0.2Bx
38-18Hi Brix 95 NTCSugar % (°Brix)40-950.1±0.2NONE
38-A1Brix 95+Sugar % (°Brix)0-950.1±0.2Bx
38-B8Brix 95+ NTCSugar % (°Brix)0-950.1±0.2NONE
38-06HoneyWater in Honey %10-300.1±0.2Honey
38-07Hi HFCS 4242 HFCS40-950.1±0.2Bx
38-08Hi HFCS 5555 HFCS40-950.1±0.2Bx
38-09Hi HFCS 9090 HFCS40-950.1±0.2Bx
38-H1HFCS 42+42 HFCS0-950.1±0.2Bx
38-H2HFCS 55+55 HFCS0-950.1±0.2Bx
38-H3HFCS 90+90 HFCS0-950.1±0.2Bx
38-20RI 1.42Refractive Index (RI)1.33-1.420.0001±0.0003Bx
38-16Hi RI 1.54 NTCRefractive Index (RI)1.42-1.540.0001±0.0003NONE
38-32Hi RI 1.54Refractive Index (RI)1.42-1.540.0001±0.0003Bx
38-A2RI 1.54+Refractive Index (RI)1.33-1.540.0001±0.0003Bx
38-B9RI 1.54+ NTCRefractive Index (RI)1.33-1.540.0001±0.0003NONE
38-22Starch 30Starch %0-300.1±0.2Bx
38-2538-2538-2538-2538-2538-2538-25
Seawater SGSeawater SG1.000-1.0900.0005±0.001NaClSeawater SG
38-2638-2638-2638-2638-2638-2638-26
Seawater PPTSeawater PPT0-1801±1NaClSeawater PPT
38-2738-2738-2738-2738-2738-2738-27
Wort SGWort SG (Sucrose Equivalent)1.000-1.1200.0005±0.001BxWort SG
38-28Saline 28Salinity (% NaCl)0-280.1±0.2NaCl

2 skálás típusok:

kód:típus:skála:tartomány:érzékenys.pontosság:h.komp.
38-10Honey/BrixWater in Honey %10-30 0.1 ±0.2 Honey
BSugar % (°Brix)50-950.1±0.2Bx
38-11Hi HFCS 42/5542 HFCS 50-95 0.1 ±0.2 Bx 
B55 HFCS50-950.1±0.2Bx
38-12Hi HFCS 55/9055 HFCS 50-95 0.1 ±0.2 Bx 
B90 HFCS50-950.1±0.2Bx
38-A3Brix 95/Honey+Sugar % (°Brix) 0-950.1 ±0.2 Bx 
BWater in Honey %434030.1±0.2Bx
38-B1Brix 95/RI 1.54+Sugar % (°Brix) 0-95 0.1 ±0.2 Bx
BRefractive Index (RI)1.33-1.540.0001±0.0003Honey
38-H4HFCS 42/55+42 HFCS 0-95 0.1 ±0.2 Bx 
B55 HFCS0-950.1±0.2Bx
38-H5HFCS 55/90+55 HFCS 0-95 0.1 ±0.2 Bx 
B90 HFCS0-950.1±0.2Bx
38-H6Brix 95/HFCS 42+Sugar % (°Brix) 0-95 0.1 ±0.2 Bx 
B42 HFCS0-950.1±0.2Bx
38-H7Brix 95/HFCS 55+Sugar % (°Brix) 0-95 0.1 ±0.2 Bx 
B55 HFCS0-950.1±0.2Bx
38-H8Brix 95/HFCS 90+Sugar % (°Brix) 0-95 0.1 ±0.2 Bx 
B90 HFCS0-950.1±0.2Bx

2 skálás típusok borokhoz:

kód:típus:skála:tartomány:érzékenys.pontosság:h.komp.
38-41Wine AP% Mass w/w 0-35 0.1 ±0.2 Bx 
BAlcohol Probable (AP)0-220.1±0.2Bx
38-42Wine OE-D% Mass w/w 0-35 0.1 ±0.2 Bx 
BOechsle (German)30-1301±1Bx
38-43Wine OE-CH% Mass w/w 0-35 0.1 ±0.2 Bx 
BOechsle (Swiss)0-1301±1Bx
38-44Wine KMW% Mass w/w 0-35 0.1 ±0.2 Bx 
BKMW (Babo)0-251±1Bx
38-45Wine Baume% Mass w/w 0-35 0.1 ±0.2 Bx 
B°Baumé0-280.1±0.2Bx
38-46Wine Baume/AP°Baumé 0-28 0.1 ±0.2 Bx 
BAlcohol Probable (AP)0-220.1±0.2Bx
38-47ABV% Mass w/w 0-35 0.1 ±0.2 Bx 
BABV (°Zeiss)10-1350.1±0.5Bx

2 skálás típusok sörökhöz:

kód:típus:skála:tartomány:érzékenys.pontosság:h.komp.
38-48Brew SGAWort SG (Sucrose Equivalent) 1.000-1.120 0.0005 0.1±0.001Bx Bx
BABV (°Zeiss)10-135±0.5
38-49BrewABV (°Zeiss) 10-135 0.1 ±0.5 Bx Bx
B°Plato0-300.1±0.2
38-75DispenseASugar % (°Brix) 0-54 0.1 ±0.2Bx PG
B1- Propylene Glycol % by volume (1-PG)0-600.1±0.4

2 skálás típus konzervekhez:

kód:típus:skála:tartomány:érzékenys.pontosság:h.komp.
38-54Bx/SalineABrix 0-54 0.1 ±0.2Bx 
BSaline (NaCl)0-280.1±0.2NaCl

 

 

 

Műszaki adatokRFM330-TRFM340-T
Skála:
  Refraktív index1,32 - 1,58 1,32 - 1,58 
  cukor (° Brix) 0-100 0-100 
  Felhasználó által definiált100100
Érzékenység:
  refraktív index 0,0001 / 0,00001 (választható) 0,000001 (6 dp-ig választható) 
  cukor (° Brix)0,1 / 0,01 (választható)0.01 / 0.001 (legfeljebb 3 dp-ig választható)
Pontosság:
  Refraktív index ± 0,00005 ± 0,00002 (1,32 - 1,38 RI) 
± 0,00004 (1,38 - 1,58 RI) 
  
  cukor (° Brix)± 0,04± 0,010 (0 - 30 ° Brix)
± 0,030 (30 - 100 ° Brix)
Pontosság (reprodukálhatóság) 
Refraktív index± 0,00001 ± 0,000005 (6 dp) 
cukor (° Brix)± 0,01± 0,005 (3 dp)
Felhasználói skála könyvtár20+ előre programozott mérleg, beleértve a HFCS (3), a cukor (4), a szacharóz SG (3), a NaCl, a Butyro, a Wine Must (5), a vizelet SG (3), a PHR-MEAN és így tovább;valamint az ügyfél által programozható felhasználói mérlegek PC-n keresztül.
Mérési idő:Legalább 4 másodperc (a szükséges pontosságtól függően)
Hőmérséklet tartomány mérése0 ° C vagy 10 ° C alatti környezeti hőmérsékleten, attól függően, hogy melyik értéke nagyobb, mint 70 ° C
Hőmérséklet-érzékelő pontossága± 0,03 ° C
Mintahőmérséklet-stabilitás± 0,05 ° C
Hőmérséklet-kompenzáció 
  Szacharóz (° Brix) 5 - 80 ° C 
  AG Folyadékok 5 - 40 ° C 
  felhasználó által meghatározottEgyszerű együttható (egységek / ° C) vagy polinom funkció
Hőmérséklet-stabilitási ellenőrzésekNincs / késleltetési idő / ismételhetőség / intelligens (függetlenül választható módszerrel)
Minta megvilágításFénykibocsátó dióda 589nm (100 000+ óra)
Prizma / tányérMesterséges zafír / rozsdamentes acél 316 / PEEK (kiömlésgátló)
Prizma tömítésSilicon / Gyanta
csatlakozások3 x USB (A), 1 x USB (B), 1 x Ethernet, 1 x soros (RS232)
TápegységMűszer: 24 V DC, ± 5%, <2A 
Külső tápegység: 100-240V, 50-60Hz (mellékelve)
Páratartalom tartomány<90% relatív páratartalom (nem kondenzáló)
Rendelési kódLeírás
19-30RFM330-T Peltier hőmérsékletszabályozott refraktométer a legújabb integrált 7 ”-os színes 
érintőképernyővel, nagyfelbontású kijelzővel és USB / LAN csatlakozással. Két RFID-címkével, használati utasítással és megfelelőségi tanúsítvánnyal együtt szállítva.
19-40RFM340-T Peltier hőmérséklet-szabályozott refraktométer a legújabb integrált 7 ” -es színes 
érintőképernyővel, nagyfelbontású kijelzővel és USB / LAN csatlakozással. Két RFID-címkével, használati utasítással és megfelelőségi tanúsítvánnyal együtt szállítva.
22-498Tartalékszűrők RFM-T modellekhez (12 csomag)
55-14Dot-mátrix hatású nyomtató, 24 oszlop: soros (RS232), 230V (UK / Euro csatlakozó)
55-16Dot-mátrix hatású nyomtató, 24 oszlop: Soros (RS232), 110V (USA csatlakozó)
54-02Soros interfész kábel a nyomtatóhoz
Műszaki adatokRFM712-MRFM732-MRFM742-M
skálák:
Refraktív index1,32 - 1,42 1,32 - 1,54 1,32 - 1,54 
cukor (° Brix) 0-50 0-100 0-100 
  Felhasználó által definiált100100100
Érzékenység:
  refraktív index 0,0001 0,0001 0,00001 
  cukor (° Brix)0,10,10,01
Pontosság:
  Refraktív index ± 0,0001 ± 0,0001 ± 0,00005 
  cukor (° Brix)± 0,1± 0,1± 0,04
Pontosság (reprodukálhatóság) 
Refraktív index± 0,00005 ± 0,00005 ± 0,00001 
cukor (° Brix)± 0,05± 0,05± 0,01
Felhasználói skála könyvtár20+ előre programozott mérleg, beleértve a HFCS-t (3),
a cukrot (4), a mézet, a NaCl-ot, a bort Must (5) -ot,
a vizeletet SG (3), a glikolt (2), a karbamidot, az FSII-t
és így tovább; valamint az ügyfél által programozható
felhasználói mérlegek PC-n keresztül.
Mérési időLegalább 4 másodperc (opcionális késleltetés)
Hőmérséklet-szabályozásNincs - Automatikus hőmérséklet-kompenzáció (ATC)
Hőmérséklet-kompenzációICUMSA, AG, Felhasználó, nincs
Minta hőmérséklet tartománya0-100 ° C
Hőmérséklet tartomány mérése5-40 ° C
Hőmérséklet-érzékelő pontossága± 0,03 ° C
Mintahőmérséklet-stabilitás± 0,05 ° C
Hőmérséklet-kompenzáció 
  Szacharóz (° Brix) 5 - 80 ° C 
  AG Folyadékok 5 - 40 ° C 
  felhasználó által meghatározottEgyszerű együttható (egységek / ° C) vagy polinom funkció
Hőmérséklet-stabilitási ellenőrzésekKésleltetés másodpercben vagy sem
Minta megvilágításFénykibocsátó dióda 589nm (100 000+ óra)
Prizma / tányérMesterséges zafír,rozsdamentes acél 316
Prizma tömítésSilicon / Gyanta
interfészek1 x USB (A), 1 x USB (B)
TápegységMűszer: 24 V DC, ± 5%, <1A 
Külső tápegység: 100-240V, 50-60Hz (mellékelve)
Páratartalom tartomány<90% relatív páratartalom (nem kondenzáló)
Rendelési kód:Leírás
19-00RFM712-M refraktométer a legújabb integrált 4 ” -es színes
kijelzővel, robusztus kapcsolómembránnal és USB-csatla-
kozással. Kézikönyv és megfelelőségi tanúsítvány.
19-10RFM732-M refraktométer a legújabb integrált 4 ” -es színes
kijelzővel, robusztus kapcsolómembránnal és USB-csatla-
kozással. Kézikönyv és megfelelőségi tanúsítvány.
19-20RFM742-M refraktométer a legújabb integrált 4 ” -es színes
kijelzővel, robusztus kapcsolómembránnal és USB-csatla-
kozással. Kézikönyv és megfelelőségi tanúsítvány.