Innovatív elektrokémia – a kezdetektől fogva

Az üvegelektróda kifejlesztésével a SCHOTT 65 évvel ezelőtt lerakta a sikeres elektrokémiai mérés alapkövét. Azóta a kiemelkedő minőségű "pH-üvegek", innovatív elektródák és elektrokémiai mérőkészülékek, mint a pH-mérők, vezetőképesség mérők, oxigénmérő készülékek, dugattyús büretták és titrátorok folyamatos fejlesztésével gondoskodnak arról, hogy már az elektrokémiai mérés nélkülözhetetlen, problémamentes és megbízható mérési módszerré váljon.

 

 

 

2003-ban az amerikai székhelyű Nova Analytics Group leányvállalata, a SCHOTT Instruments GmbH átveszi a Schott-Geräte GmbH üzletágát. Új néven, mint SCHOTT Instruments GmbH folytatta az üzleti tevékenységét. 2009-ben a SCHOTT Instruments GmbH nevet változtatott, innentől kezdve, mint SI Analytics GmbH folytatja működését. A SI gyártás kiterjed a vállalati alaptermékeire is: szenzorok és műszerek. 2011. október 31-étől a SI Analytics a Xylem Inc. részévé válik.

Az évtizedek alatt felhalmozott knowhow alapján egy sor megbízható adagoló, titráló és Karl-Fisher titráló készüléket fejlesztettek ki. A készülékek a lehető legegyszerűbb kezelhetőséget kombinálják a legnagyobb pontossággal, a napi laboratóriumi munkának megfelelően robusztusak, valamint van egy további döntő előnyük: jelentősen nagyobb teljesítményűek, mint amennyibe kerülnek!

Kérje részletesebb tájékoztatónkat a TitroLine® termékcsaláddal kapcsolatban!