• A WaterSam sikerének alapja a víz-mintavételezési technológia területen szerzett több évtizedes tapasztalat. A standard mintavevők gyártásán felül nemzetközi projektekben valósítottak meg egyedi igényeket, mely szakértelmet felhasználva, Önnek is segítünk a követelményeinek leginkább megfelelő víz-mintavételezési megoldás kiválasztásában. A termékek jelentős része exportra készül, a világ legkülönbözőbb országaiba. Magyarországon is több mint 100 új generációs készülék üzemel a felhasználók teljes megelégedettségére, melyek között megtalálhatóak a standard és a kifejezetten speciális kivitelű felhasználó igényre kialakított típusok egyaránt. A gyártói csapata igen büszke arra, hogy a felhasználók jelentős része második, harmadik alkalommal is bizalmat szavazott a WaterSam mintavevőknek visszatérő rendelései által.
  • Minőség: A Németországban tervezett és gyártott mintavevők kiváló minőségű anyagokból és alkatrészkből készülnek, hosszú ideig megbízhatóan működnek és csupán csekély karbantartást igényelnek. Minden mintavevő kiterjedt minőségellenőrzésen esik át, mielőtt kikerül a gyárból.
  • Innováció: Műszaki szakemberei kiterjedt tudásuk és gyakorlati, terepi tapasztalataik alapján folyamatosan finomítják a termékek kialakítását, alkalmazzák a legújabb technológiákat és innovatív új megoldásokat hoznak létre, mint például az iparág első többtengelyű elosztó rendszere.
  • Rugalmasság: A moduláris tervezési megoldások számos erősen specializált terület és alkalmazás számára kínálnak mintavevőket. A sokoldalúan használható vezérlőszoftver és elosztórendszer számos, az Ön igényeihez alkalmazkodó módosítást tesz lehetővé – a vásárlástól számított hosszú idő eltelte után is.

A berendezések kialakítás szerint az alábbi fő típusokba sorolhatók:

  • hordozható mintavevő berendezések: változó helyszínen történő alkalmazásra, 1...24 db gyűjtőedénnyel, program szerint választható üzemmódokkal, hőszigetelt falú passzív, vagy aktív kompresszoros hűtéssel ellátott mintatároló térrel, 230V-os és saját akkumulátoros üzemeltethetőséggel.
  • telepített mintavevő berendezések: fix helyszínen történő alkalmazásra, 1...36 db gyűjtőedénnyel, program szerint választható üzemmódokkal, hőszigetelt falú aktív kompresszoros hűtéssel és fűtéssel ellátott 4 oC-ra (változtatható hőfokú) temperált mintatároló térrel, 230V-os üzemeltethetőséggel.
  • mérőállomások (monitoring): A telepített mintavevő berendezések tudásszintje, on-line vízminőség-paraméterek folyamatos üzemű mérésével,illetve regisztrálásával kombinálva, akár azok valamelyike által vezérelt automata mintavétel megvalósításával.
  • speciális, egyedi kialakítású mintavevő és monitoring állomások: Egyedi feladatra kialakított berendezések mintavételre, monitoringra, vagy azok valamely kombinációjára.