Rólunk

Az AKTIVIT Kft. 1991 óta működő magyar tulajdonú vállalkozás. Fő tevékenységünk szűrőpapírok, tesztcsíkok, gyorstesztek, mérőműszerek, automata analizátorok, különféle laboratóriumi eszközök és gépek és mérőeszközök forgalmazása, üzembe helyezése és szükség szerinti javítása.

Termékpalettánk rendkívül sokrétű, a pH-papírtól a PC-vezérelt automata analizátor-rendszerekig.

Kezdetben a víz- hulladék- és talajvizsgálati műszerekre és eszközökre fektettük a fő hangsúlyt. A termékpaletta folyamatos bővülésének köszönhetően ma már szinte valamennyi iparágban képviseltetik magukat termékeink, a gyógyszeripar, a mezőgazdasági- és élelmiszeripari minőség-ellenőrzés terén is szakértő támogatást tudunk nyújtani.

Rendkívül fontosnak tartjuk, hogy elnyerjük és megtartsuk felhasználóink bizalmát, hiszen az együtt gondolkodás segíti az adott feladat optimális megoldását. Célunk a maximális színvonalú, megbízható kapcsolatok kialakítása és biztosítása.

Lelkiismeretes és képzett munkatársaink szolgálatkészsége és kitartó teljesítménye fontos mozgató rugója vállalkozásunknak.

A fogyóanyagnak számító termékekből és különféle általános célú műszerekből jelentős budapesti raktárkészlettel rendelkezünk a mintegy 250m2-es raktárunkban, így biztosítjuk a gyors hozzáférést a magyarországi felhasználóknak. Valamennyi általunk forgalmazott műszerhez és analizátorhoz a gyakran előforduló kopó-/fogyó alkatrészeket raktáron tartjuk.

Az Aktivit Kft. minőségirányítási rendszere MSZ EN ISO9001 szabvány szerint tanúsítvánnyal rendelkezik.