WTW

A WTW GmbH-t, 1945-ben alapították, azzal a céllal, hogy kiváló minőségű vízanalitikai mérőműszereket fejlesszenek és gyártsanak. A termékkínálatban megtalálhatók a hordozható és laboratóriumi műszerek, egy illetve több paraméteres változatban, szenzorok és telepített mérőrendszerek. A gyártás napjainkban is kizárólag Németországban, Weilheimben történik.

Termékeik között széles választékban megtalálhatóak a laboratóriumi, hordozható mérőműszerek.

 • pH -mérők: hordozható és laboratóriumi pH-mérők, pH és redox elektródák, tartozékok
 • Ion-szelektív mérőműszerek: hordozható és laboratóriumi ionmérők, ion-szelektív elektródák és tartozékok
 • Oldott oxigén mérő műszerek: hordozható és laboratóriumi oldott oxigén mérő műszerek, szenzorok és tartozékok
 • Vezetőképesség mérő műszerek: hordozható és laboratóriumi vezetőképesség mérő műszere, mérőcellák és tartozékok
 • Többparaméteres mérőműszerek: hordozható és laboratóriumi multiparaméteres mérőműszerek (pH, vezetőképesség, oldott oxigén, redox, zavarosság)
 • BOI meghatározó rendszerek: Hígításos és manometrikus BOI-mérés
 • Bonthatóság-mérések: talajlégzés mérése, biológiai bonthatóság mérése OECD szerint, biogáz mérése, aerob és anaerob mérések
 • Zavarosság mérő műszerek: hordozható és laboratórium kivitelben
 • Csíraszámláló

 

Hordozható mérőműszerek - MultiLine IDS / ProfiLine / Turb

Hordozható, vízálló (IP 67) és robosztus kialakítású mérőműszerek a pH, redox potenciál, oldott oxigén, vezetőképesség, zavarosság, hőmérséklet és ionszelektív mérésekhez.

 • ProfiLine: A ProfiLine műszercsalád tagjai „hagyományos” szenzorokkal használhatók. A kínálatban megtalálhatók, az egy illetve több paramétert egyidejűleg mérni képes típusok. Különböző tudásszintű műszerek rendelhetők a rutin mérésekhez használhatótól a belső adattárolóval és számítógép kimenettel rendelkező típusokig.
 • MultiLine IDS: MultiLine IDS, digitális, multi-paraméteres mérőműszerek pH, redox potenciál, oldott oxigén, vezetőképesség és zavarosság mérésére, folyamatosan bővülő szenzor-választékkal. Az IDS (Inteligens-Digitális-Szenzorok) szenzorok és a műszer között egységes digitális jellel történik az adatátvitel, kábelen vagy akár kábel nélkül (Wireless). A műszercsalád tagjai közt megtalálhatók az 1, 2 illetve 3 elektróda egyidejű fogadására is képes típusok.
 • Hordozható zavarosságmérő műszerek: Turb 355IR és Turb 430IR: Hordozható, nefelometriás zavarosság mérő műszerek, kiemelkedő pontossággal, megfelelve az DIN ISO 27027 szabvány magas követelményeinek.
Laboratóriumi mérőműszerek - inoLab

Inolab

Tökéletes megoldás pH, redox potenciál, ISE, oldott oxigén, vezetőképesség laboratóriumi mérésére. A WTW megbízható és precíz műszerei között megtalálhatók a hagyományos és digitális (IDS) szenzorokkal használható típusok. Minden műszer készülékháza zárt és a kezelőfelület egy könnyen tisztítható, antibakteriális billentyűzet. Az InoLab IDS műszerek 1, 2 illetve 3 csatornás kivitelben és a kábelmentes adatátvitelre előkészítve rendelhetők. A hagyományos elektródával használat típusok esetében két tudásszint választható. A 7110-es sorozat tagjai az egyszerű rutin mérésekhez, míg a 7310-es sorozat grafikus kijelzővel, GLP konform belső memóriával és USB interfésszel is rendelkezik, valamint beépített nyomtatóval is rendelhető.