IDS csatlakozó fejes ORP elektróda

Az IDS ORP elektródákat az oxidációs vagy redukciós potenciál mérésére használják vízoldékony megoldásokban – beépített hőmérséklet-érzékelővel

  • Biztonságos mért értékek az érzékelő jelfeldolgozása miatt
  • Integrált hőmérsékletérzékelő NTC 30 kOhm a pontos érték dokumentációhoz
  • A lehető legjobb GLP-támogatás a szenzoradatok dokumentálásával
Kategóriák: , Címke:

Leírás

A gyakorlatban a redox potenciál mérést a szennyvizek denitrifikációjánál ("redox-töréspont" meghatározás), a vizek és uszodavizek fertőtlenítési folyamatának ellenőrzésénél, vagy a galván-üzemi szennyvizek méregtelenítésekor használják.

A redox-elektróda a pH-elektródához hasonlóan, egy mérő- és egy referencia-elektródából áll. A digitális adatátvitel védett az interferenciától, lehetővé teszi hosszú kábelek használatát, és lehetővé teszi a fontos kiegészítő információk, például a kalibrálási adatokat és az érzékelő jellemzőinek rögzítését.

A WTW bizonyított ORP-elektródjai most már elérhetők csatlakozó fejes változatban. Az univerzális csatlakozófej a vezeték nélküli szenzorokhoz illeszthető - nincs szükség zavaró kábelekre.

ovábbá csatlakoztatható akár 100 m hosszúságú AS/IDS-x kábelhez. Ezzel az új technológiával a WTW jelentősen bővíti alkalmazási területét.

TípusKat. szám
SenTix® ORP-T 900-PRedox elektróda 3 mol/l KCl elektrolittal, csatlakozófejjel103763
SensoLyt® ORP 900-PNyomás-ellenálló elektróda (10 bar) csatlakozófejjel MPP és terepi felhasználásra103749

További információk

Mért paraméterek

,