QUANTOFIX®

A QUANTOFIX® tesztcsíkok megfelelnek a modern gyors-vizsgálat minden követelményének. A tesztmező műanyag hordozóra van rögzítve kémiai úton, ami "nem-vérző" (mérés során a tesztcsíkból nem oldódik ki tesztanyag) kivitelűvé teszi a tesztcsíkot. Ez a tesztmező biztosítja a színskála azonos méretű mezőivel történő kifogástalan összehasonlítást. A színskála a hengeres doboz oldalán található. A tesztcsíkok hossza lehetővé teszi a vizsgálandó mintával történő érintkezés elkerülését. A doboz zárókupakja nedvesség megkötő anyagot tartalmaz a csíkok eltarthatóságának növelése érdekében.

Gyors: bemártani és leolvasni

A mérési művelet a QUANTOFIX® tesztcsíkok vizuális kiértékelése esetében hihetetlenül egyszerű. A tesztcsíkot bemártani – leolvasni – kész. Az egész művelet végrehajtása mindössze néhány másodperc. A felhasználó gyorsan és egyszerűen jut megbízható eredményhez.

Egyszerű:

valamennyi QUANTOFIX® tesztcsík használata rendkívül egyszerű. Az analízis művelet végrehajtásához nincs szükség semmilyen további eszközre. Az egyszer használatos QUANTOFIX® tesztcsíkok alkalmazásakor nincsen szükség sem karbantartásra, sem pedig kalibrálásra. A QUANTOFIX® tesztek rendkívül jól kezelhetőek és egyszerűen használhatók.

Megbízható:

Valamennyi színskála bizonylattal ellátott standard oldattal kerül ellenőrzésre. A skálákon szereplő értékek ily módon világszerte akceptált standard oldatok által biztosítottak. A QUANTOFIX® tesztcsíkok garantáltan megbízható eredményeket szolgáltatnak.